Survey

Θέλετε να συμμετέχετε σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Ελληνική Γλώσσα; Αν ναι, πώς;
 
Πρακτική - Ενεργός Ακρόαση PDF Print E-mail
Οι συμμετέχοντες σε ένα τουλάχιστον σεμινάριο διάρκειας 30 ωρών μπορούν να παρακολουθήσουν και μία σειρά μαθημάτων σε ξενόγλωσσους ενηλίκους σπουδαστές, κάνοντας έτσι Πρακτική. Η συμμετοχή τους ορίζεται κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και μπορεί να είναι από 20 έως και 80 ώρες. Ανάλογα με το πρόγραμμα που προσφέρεται και με το επίπεδο γλωσσομάθειας που ενδιαφέρει τον εκπαιδευόμενο καθηγητή.
Στην Πρακτική-Ενεργό Ακρόαση ο εκπαιδευόμενος καθηγητής συμμετέχει στο σχεδιασμό του μαθήματος από τον καθηγητή της τάξης, παρακολουθεί το μάθημα και συμπληρώνει το Φύλλο Παρατήρησης, συζητάει τα αποτελέσματα του μαθήματος με τον εκπαιδευτή ή/και τον υπεύθυνο καθηγητή, παρακολουθεί την παραγωγή και επιλογή διδακτικών υλικών και τέλος, εφόσον το θέλει, παρουσιάζει ένα διδακτικό αντικείμενο στους μαθητές.
Τα δίδακτρα είναι 10 ευρώ/ ώρα και το σύνολο των ωρών σχεδιάζεται σε συνεργασία με τον εκπαιδευόμενο και με βάση τις ανάγκες του.
Το πρόγραμμα προσφέρεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία για περισσότερες πληροφορίες.
 
Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας".